Gönen Belediyespor'da Gineli futbolcu

Gönen Belediyespor

Yeşil beyazlı ekip defansını Gineli Aly Berete ile güçlendirdi.




Bölgesel Amatör Lig'de(BAL) mücadele vermekte olan Gönen Belediyespor, kadrosuna bir de Gineli oyuncu kattı.


Savunmada, stoper mevkiinde oynayan Aly Berete, Gönen Belediyespor'un başarısına katkı sağlamak için elimden geleni yapacağım” dedi. 3,5 yıldır Türkiye'de bulunduğunu belirten 22 yaşındaki Gineli oyuncu, şunları söyledi:


Türkiye'yi çok seviyorum. Daha önce kısa bir süre İstanbul Büyükşehir Belediyespor çatısı altında bulundum. Ancak oturma izni sorun olunca buradan ayrılarak, Süper Amatör Lig'de yer alan Haliçspor'da forma giydim. Daha sonra Bilecik Osmanelispor'da oynadım. Yine oturma izni sıkıntısı yaşayınca Ayvalıkgücü'ne geçtim. Orada da bu sorun sürünce Zonguldak Kozluspor'a, oradan da Manisa Belediyespor'a geçtim. Oturma izni sorunumun sürmesi nedeniyle şimdi Gönen Belediyespor'dayım. Bu sorunumu çözümledik. Şimdi Gönen'de olmaktan mutluyum. Gönen Belediyespor'un başarısı için ter dökeceğim.”

Eşinin Antalya'da yaşadığını vurgulayan Aly Berete, Türkiye'de birçok menajerin sürekli yalan söyleyerek, yalnızca kendi çıkarlarını düşündüklerini öne sürerken, Ancak ben, şu andaki menajerimden çok memnunum” diye konuştu.







Hasan CEYLAN
25.01.2013 07:51:32
ты мудак качества

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli